-

Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Anadolu Üniversitesi, İKAF'24 için tüm ekipleriyle hazırlıklarına hız kazandırdı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, bölgedeki paydaş üniversiteler ile birlikte düzenlenecek olan İKAF'24, Yunus Emre Kampüsü'nde gerçekleşecek. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan fuara yüzlerce firma, şirket, kurum ve kuruluşun katılması öngörülüyor.
Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz yıl düzenlenen İKAF'23'e ev sahipliği yaparak büyük bir başarı elde etmişti. Öğrenci ve mezunlardan tam not alan üniversite, İKAF'24'e de ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyor. İKAF'23'te yaklaşık 300 firma yer alırken, on binlerce genç kariyer fuarına katıldı. İş dünyasının önemli isimleri gençlerle buluştu ve fuar oldukça verimli geçti. İKAF'24'te de aynı başarıyı tekrarlamak ve yetenekli gençlerin istihdamına katkı sağlamak hedefleniyor.
İKAF'24, öğrenci ve mezunların önde gelen firmalarla buluşacağı bir platform olacak. Yüzlerce firma, şirket, kurum ve kuruluşun stant açmasının beklendiği fuara on binlerce öğrenci katılacak. Firma ve kurumlar, stant açarak kendilerini tanıtabilecek, iş ve staj başvuruları alabilecek ve mülakat yapma imkanı bulacak. Öğrenciler ve mezunlar ise iş ve staj imkanlarının yanı sıra söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri gibi etkinliklerden faydalanabilecekler. Fuara katılacak olan öğrenci ve mezunlar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin geliştirdiği 'Yetenek Kapısı'na üye olmaları gerekiyor.
#AnadoluÜniversitesi #İKAF24 #kariyerfuarı #gençlerinistihdamı