-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan Anadolu İmam-Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları, Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Hatipler Hutbe Okuma, Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmek üzere bir tören düzenledi.
Ödül töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene İl Milli Eğitim müdürü Sinan Aydın, müdür yardımcıları Muhammet Büyük ve Muammer Demirkan, Din Öğretimi Şube müdürü Mehmet Günyüzü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Tören sırasında konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, gençlerin bu tür yarışmalarda yer almasının önemine dikkat çekti ve şunları söyledi: "Bu başarılar, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına önemli bir adımdır. Ailelerinin bu süreçteki destekleri de çok değerlidir. Bu başarıya ulaşan gençleri tebrik ediyor, yarışmalara katılan tüm öğrencilere, emeği geçenlere ve öğrencilerimize destek veren ailelerine teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz ki, onların bu başarıları, gelecekte daha da artarak hepimizi gururlandıracaktır."
Ödül töreni, öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.