-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile yapılan görüşmede, Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrak da yer aldı.

Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci ile bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ziyaret sırasında, Eğitim Müfettişleri Başkanı Gökdeniz ve Başkan Yardımcısı Bayrak da hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'in İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile bir araya gelerek yapılan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alındı. Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrak da ziyarette hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yanı sıra Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrak ile birlikte çalışmalar ve projeler hakkında bilgi almak üzere yapılan görüşmelerde bulundu. Bu ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin de hazır bulunduğu belirtildi.

#ValiYardımcısı #MehmetKeklik #İlMilliEğitimMüdürlüğü #EğitimMüfettişleri #BahriDuranGökdeniz #MehmetBayrak #MiraçSünnetci