-

Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Misafir Araştırmacı Koordinatörlüğü (MİSAK) adında bir kuruluş oluşturdu. Bu kuruluş, yurt içi veya yurt dışında çalışan araştırmacıların AKÜ'de misafir araştırmacı olarak bulunmalarını ve araştırma yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

MİSAK, AKÜ Senatosu'nun 20 Aralık 2023 tarihli toplantısında kabul edilen Misafir veya Doktora Sonrası Araştırmacı Kabul Yönergesi'nin ardından faaliyetlerine başladı. Koordinatörlüğün ilk koordinatörü ise Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Yalçın oldu. MİSAK, doktora sonrası araştırmacılar, kıdemli misafir araştırmacılar ve misafir lisansüstü araştırmacılar için kabul işlemlerini koordine etmek amacıyla kurulmuştur.

AKÜ'nün davet ettiği misafir araştırmacılar, AKÜ öğretim üyelerinin MİSAK internet sitesinde yer alan otomasyon sistemi üzerinden araştırma önerisi yapmaları gerekmektedir. Kabul edilen misafir araştırmacılar, AKÜ birimleri veya araştırma merkezlerinde araştırma yapma imkanına sahip olacaklardır.

Misafir araştırmacılar ve AKÜ'ye araştırmacı davet etmek isteyen öğretim üyeleri, daha fazla bilgiye misak.aku.edu.tr adresinden ulaşabilirler. #MİSAK #Araştırma #AKÜ #AfyonKocatepeÜniversitesi