-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar'ın ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Serpil Altuncu Varol, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Fatih Paça ve Şube Müdürümüz Ahmet Aksoy da yer aldı. Ziyaret sırasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar, Rehberlik Araştırma Merkezi'nin bölümlerini ve birimlerini gezdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Özel eğitim ve rehberlik hizmetleri hakkında yapılan bu ziyarette, Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar'ın yanı sıra önemli isimler de yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Serpil Altuncu Varol, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Fatih Paça ve Şube Müdürümüz Ahmet Aksoy da ziyaretin bir parçası oldu. Bu ziyaret sırasında Sayın Otrar, Rehberlik Araştırma Merkezi'ndeki bölümleri ve birimleri gezdi ve çalışmalara dair bilgi aldı.
Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar'ın başkanlık ettiği ziyarette, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün önemli isimleri yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Altuncu Varol, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fatih Paça ve Şube Müdürü Ahmet Aksoy da bu ziyarete eşlik etti. Sayın Otrar, ziyaret sırasında Rehberlik Araştırma Merkezi'nin bölümlerine ve birimlerine de göz attı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindi.
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa Otrar'ın ziyaretine, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Serpil Altuncu Varol, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanımız Fatih Paça ve Şube Müdürümüz Ahmet Aksoy da katıldı. Ziyaret esnasında Sayın Otrar, Rehberlik Araştırma Merkezi'nin bölümlerini ve birimlerini ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.