: Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu'nu Tanıttı

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

TBMM'de Öğrencilere Özel Sunum: Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu'nu Tanıttı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, TBMM'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi öğrencilerine özel bir sunum gerçekleştirdi. Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Yurdunuseven, meclis çalışmaları ve komisyonun faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Öğrenciler, hukuk, siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler bölümünden oluşan bir grup olarak, meclisin misafir salonunda Yurdunuseven'in sunumuna katıldılar. Cezaevi ziyaretlerinde elde edilen bulgular ve hukuksal değerlendirmeler hakkında bilgi sahibi oldular. Yurdunuseven, öğrencilere meclisin genel kurulunu gezdirerek, kulisler ve çalışma alanları hakkında bilgi verdi.

Sunum sonrasında öğrenciler, edindikleri bilgileri not alarak, merak ettikleri konularda sorular sordular. Yapılan bu etkileşimli sunum, öğrenciler tarafından oldukça verimli ve bilgilendirici bulundu. TOBB öğrencileri, meclis deneyimlerinden ve Yurdunuseven'in paylaşımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

#TBMM #TOBBÜniversitesi #Hukuk #SiyasiBilimler #Uluslararasıİlişkiler #HükümlüveTutukluHakları #Eğitim #Bilgilendirme #MeclisÇalışmaları