-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, yaz döneminde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim kurslarının sona ermesiyle birlikte bir ödül töreni organize etti. Kursa katılan ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen çocuklar için düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Belediye, "Kur’an-ı Kerim Okuyorum, Yıldız Gibi Parlıyorum" sloganıyla açtığı kurslarda, çocukların milli ve manevi değerlerini pekiştirmeyi hedefledi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törene katılan öğrenciler, kendilerine sunulan bu önemli eğitim fırsatları ve imkanlar nedeniyle Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkürlerini iletti.

Etkinlikte konuşan Başkan Koyuncu, çocukların bu tür faaliyetlerle bilinçli bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Koyuncu, düzenlenen ödül töreninin, geleceğin teminatı olan gençlerin gelişimine önemli bir katkı sunduğunu belirtti.