-

Gözden kaçırmayın

Yerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta DilediYerel Lider, Vatandaşlara Sağlıklı ve Huzurlu Bir Hafta Diledi

Muşhu (Kick Boks) spor dalında Ankara bölge birincisi unvanını kazanan Aybüke Ağırbaş ve İlhami Ağırbaş, başarılarını kutlamak üzere Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’u ziyaret ettiler. Sporcuların elde ettikleri başarılar, destekleyici bir toplumun önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, genç sporcuları tebrik ederek, sporun ve sağlıklı yaşamın teşvik edilmesinin önemini vurguladı. Yerel yönetimlerin spora verdiği desteklerin bu tür başarıların artmasında etkili olduğunu belirten kaynaklar, ziyaretin detayları hakkında bilgi verdi.

Başkan Bodur, Aybüke Ağırbaş ve İlhami Ağırbaş'ın Ankara bölge birinciliği unvanını kazanmalarını gurur verici bir başarı olarak değerlendirdi. Sporcuların disiplinli çalışmaları ve azimlerinin sonucunda elde ettikleri bu başarı, genç sporculara örnek olurken, aynı zamanda toplumda sporun önemini gösterdi.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Aybüke Ağırbaş ve İlhami Ağırbaş'a başarılarının devamı için destek sözü vererek motivasyonlarını artırdı. Belediye olarak sporun her dalında başarılı sporcular yetiştirmek ve sporun yaygınlaşmasını sağlamak için önemli projeler yürüttüklerini belirten Başkan Bodur, gençlerin ve çocukların spor yapmalarının sağlıklı bir gelecek için büyük önem taşıdığını vurguladı.