Gözden kaçırmayın

1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamaları1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamaları

Afyonkarahisar'ın yetenekli sporcuları, Çayırbağ Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı, 15-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen bölge müsabakalarında adeta bir fırtına gibi esti. Rakiplerini bir bir geride bırakarak, grubunu zirvede tamamlayan takım, gözlerini şimdi de Türkiye Yarı Finallerine dikti.

Çayırbağ Gazi Ortaokulu'nun Yıldızları Futsal'da Zirveye Koşuyor

Muğla ve İzmir gibi güçlü rakipleri karşısında sergiledikleri üstün performansla dikkat çeken takım, 22-26 Mayıs tarihleri arasında Bursa veya Kırıkkale'de düzenlenecek olan yarı finaller için hazırlıklarını sürdürüyor. Hedef büyük: Türkiye Şampiyonası'na katılmak!

 

Bu başarının mimarları, şüphesiz ki özverili antrenörleri ve azimli öğrencileri. Takımın bu denli başarılı olmasında, onların emekleri ve kararlılıkları büyük rol oynuyor. Çayırbağ Gazi Ortaokulu'nun yıldızları, Türkiye Yarı Finallerinde de aynı başarıyı göstererek, hepimizi gururlandırmaya devam edeceklerine inancımız tam.

 

Takımın bu muhteşem yolculuğunu **#ÇayırbağınYıldızları** etiketiyle sosyal medyada takip edebilir, destek mesajlarınızla onlara güç verebilirsiniz. Çayırbağ Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı'nı tebrik ediyor, Türkiye Yarı Finallerinde başarılarının devamını diliyoruz!

 

**#ÇayırbağınYıldızları #FutsaldaZirve #YarıFinalYolunda**