Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Şahitliğinde Nikah Kıyıldı

Gözden kaçırmayın

Aksam'dan Gönüllere Dokunan KonserAksam'dan Gönüllere Dokunan Konser

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Şahitliğinde Nikah Kıyıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek 'in kıydığı nikaha, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven,Şahitlik etti, törene aileler ve yakın dostlar katıldı.

Nikah akitlerinin tamamlanmasının ardından konuşan Milletvekili Yurdunuseven, "Bugün burada çok değerli bir dostumun oğlunun nikahına şahitlik etmekten büyük bir onur duydum. Baro Başkanımız Av.Turgay Şahin'in oğlu Şamil Merdan ve Safyete kardeşimizin nikah akitlerine şahitlik ettik. ŞAHİN ve PEHLİVAN ailelerini tebrik eder, Gençlerimize Rabbimden iki cihan saadeti dilerim." dedi.

Baro Başkanı Av.Turgay Şahin de "Oğlumuz Şamil Merdan ve gelinimiz Safyete Pehlivan'ın mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven'e ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah mutluluklarını daim etsin." diye konuştu.

Genç çift ise nikah törenine katılan herkese teşekkür ederek, "Hayatımızın en güzel gününde bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven'e , Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve tüm davetlilere çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Nikah töreninin sonunda Milletvekili Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek genç çifte altın takarak hayır duasında bulundu. Nikah sonrası pasta kesimi ve fotoğraf çekimi yapıldı.