Afyonkarahisar'da Aksam Türk Halk Müziği Topluluğu'nun verdiği konser, soğuk havaya rağmen büyük ilgi gördü

Gözden kaçırmayın

 Hatice Gök, annesi Fatma Gök'ü kaybetti Hatice Gök, annesi Fatma Gök'ü kaybetti

Afyonkarahisar'da Aksam Türk Halk Müziği Topluluğu'nun verdiği konser, soğuk havaya rağmen büyük ilgi gördü. Konserin açılışında konuşan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, Türk halk müziğinin kültürümüzün önemli bir parçası olduğunu belirterek, topluluğun başarılı çalışmalarını takdir etti.

Konserde, birbirinden güzel türküler seslendirildi. Koro, İnsan İnsan, Doğruya Nazar Eyleriz, Dünyada Tükenmez Murat Var İmiş, Hal Bilmez Kişiye, Ya İlahi Çok Şükür, Gel Ey Gönül Mülk Edinme Bu Dehri, Ben Bir Yakup İdim, Gel Ha Gönül Havalanma, El Vurup Yaremi İncitme Tabip, Yürü Bre Yalan Dünya ve Daha Senden Gayrı Aşık mı Yoktur türkülerini başarıyla yorumladı.

Solistlerden Ali Fikret Aydın Gezsem de Dünyanın Dört Bucağını, Nevzat Altındağ Gafil Gezme Şaşkın, Betül Melisa Aksın Bülbül Kasidesi, Aliye Şahan ve Şaduman Balta Çığrışır Bülbüller, İbrahim Hakkı Ciğerci Benim Adım Dertli Dolap, Serkan Nal Ervah-ı Ezelde ve Muhammed Salih Demir Seyreyle Güzel türkülerini coşkuyla söylediler.

Konser sonunda topluluk ayakta alkışlandı. Konseri izleyenler arasında Afyonkarahisar Başsavcısı Fatih Karabacak ve Eşi, Defterdar Mehmet Ar, Defterdar Yardımcısı Hüseyin Zengin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sadi Erkuni, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Abdülmecit Ulutaş, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda sanatsever vardı.