Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Milletvekili Adayı Anıl Halis Akar, Erenler ve Şuhut Atlıhisar, Anayurt ve Mahmut köylerinde vatandaşlarla buluşarak görüşlerini paylaştı. Akar, üniversite öğrencilerinin barınma, beslenme ve okuma ihtiyaçları için çözüm yolları üreteceklerini belirtti. Ailelerin çocuklarını devletin şefkatli ellerine teslim ederek iyi bir eğitim almalarını sağlamak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Ayrıca, köylerde üretim bitme noktasına gelmiş durumda olduğunu kaydeden Akar, köylerde her biri için ziraat mühendisi ve veteriner bulunduracakları sözünü verdi. Bu sayede, çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşanların verimliliklerinin artacağını ve köyden kentlere göçün önleneceğini ifade etti.

Köylülerin okuma-yazma problemlerini çözmek amacıyla, her köyde temel okullar olacağının da altını çizen Akar, köyün gençleri için taşımalı eğitimi sonlandırarak tarım sektöründe çalışma imkanı sağlayacaklarını belirtti.

Akar, son olarak, seçimlerin yaklaştığı bu dönemde sandıkta tercih yaparken, Cumhuriyet Halk Partisine verilecek bir oyun, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya taşıyacağını ifade etti.