Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği ve öğrencileri, Mutlu Patiler iş birliğiyle sokak hayvanlarının beslenmesi için yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Çağfenli öğrenciler, veliler ve öğretmenler, reklam izleyerek kazandıkları puanları, Mutlu Patiler uygulamasındaki Çağfen Koleji kumbarasına aktardı. Bu sayede biriken puanlar ile 8 bin 800 lira değerinde 300 kilogram mama alınarak Eskişehir çöplüğünde bulunan 600 köpek beslendi.

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin, projenin başarısının toplumun birlikte hareket etmesinden geldiğini belirterek, Sokak hayvanları için yapılan bu projede önemli payı olan Mutlu Patiler ve kurucusu Rabia Öztürk'e teşekkür etti. Ayrıca Türkiye'deki bu uygulama sayesinde hayvanseverler reklam izleyerek kazandıkları puanlar ile binlerce sokak hayvanının beslenmesine, aşı olmasına ve veterinere götürülmesine katkıda bulunabildiğini ifade etti.

Bu sosyal sorumluluk projesi, toplumun birlikte hareket ederek büyük işler başarabileceğinin bir kez daha göstergesi oldu.