Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'nde faaliyete başlayan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM), şimdiye kadar 507 hastaya hizmet vermiştir. Merkez, 80 yaş ve üzeri kişilere özel sağlık hizmetleri sunmaktadır.



Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM), Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Erol Gökdöl, Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan ve Birim Sorumlusu Uzm. Dr. Nurgül Balcı tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyaret sırasında İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Turhan Sulhan, Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici ve hastane yönetimi de hazır bulunmuştur.



YAŞAM ekibi, gerontolog, hemşire, sosyal çalışmacı, diyetisyen, psikolog, fizyoterapist, ergoterapist, tıbbi sekreter ve yardımcı personellerden oluşmaktadır. Ekip, 80 yaş ve üzeri bireylere telefonla ulaşarak randevu oluşturuyor ve hastaları yerinde ziyaret ederek takiplerini planlıyor. YAŞAM polikliniğinde Geriatri uzmanı Dr. Yelda Öztürk liderliğinde hastaların kronik hastalıklarının takibi yapılmaktadır. Ayrıca merkezde beslenme yetersizliği, unutkanlık, depresyon, kemik erimesi, düşmeler, aşılar ve kanser taramaları gibi koruyucu sağlık hizmeti sunulmaktadır. Bireylerin diğer branşlarda ihtiyaç duydukları hizmetler için de randevular ayarlanmaktadır.



-----
#Sağlık #Hizmetleri #Eskişehir #YaşlıSağlığı #Hastane