Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te sokak hayvanları için çöp konteynırlarına bırakılan yemek ve ekmeklerin bozulması sonucu yaşanan koku sorunu, vatandaşlar arasında büyük rahatsızlığa sebep oluyor. Teyfikbey Caddesi ve Atatürk Bulvarı gibi Bilecik'in en işlek noktalarında, hayvanseverler tarafından bırakılan artık yiyecekler, hem kötü bir görüntü oluşturuyor hem de kokuya ve sineklere neden oluyor. Bu durum, duyarsız hayvan severlere sitemlerin yükselmesine sebep oluyor.


Ayrıca Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın önündeki çöp konteynırının yanına her gün bir kişi tarafından kemik ve sakatat ürünleri bırakılıyor. Bu durum ise çevredeki esnafı ve geçen vatandaşları rahatsız ediyor. Doğal olarak bu tür atıkların çürümesi sonucu ortaya çıkan koku, herkesin canını sıkıyor.


Bilecik Belediyesi'nden yetkililer, bu sorunun çözümü için harekete geçmek zorunda kalabilirler. Hayvanseverlerin amacı elbette ki en iyi niyetlerle sokak hayvanlarının beslenmesine katkıda bulunmak ancak bu yardımların çevre kirliliğine veya rahatsızlık verici durumlara neden olmaması gerekiyor. Hayvan severlerin daha bilinçli davranması ve hijyen kurallarına uyması önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.