Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Kütahya Belediyesi tarafından yapılan bir açıklamada, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvanlara yardım etmek amacıyla mama dağıtımı gerçekleştirildiği belirtildi. Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte hayvanseverlerle birlikte çalıştı ve yiyecek bulmada zorluk çeken hayvanlara mama dağıttı. Bu çalışmaların, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde devam ettiği vurgulandı.


Hayvan koruma ve refahı konusunda duyarlılık arttıkça, belediyeler de daha fazla çaba sarf etmektedir. Kütahya Belediyesi, hayvanlara yardım etmek amacıyla düzenlediği mama dağıtımıyla bu konuda örnek bir çalışma sergilemiştir. Etkinlik, hayvanseverlerin ve belediye yetkililerinin katılımıyla gerçekleşmiş ve hayvanlara mama dağıtılarak yiyecek bulma zorluğuyla mücadele edilmeye çalışılmıştır.


Hayvanlar için mama dağıtımı, onların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adımdır. Mama dağıtımı sayesinde hayvanların sağlıklı bir şekilde beslenmeleri sağlanır ve açlıkla mücadele edilir. Kütahya Belediyesi de bu amaçla çalışmalarını sürdürmekte ve hayvanlara yardımcı olmaktadır.


Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvanlara yardım etmek amacıyla düzenledikleri mama dağıtımıyla ilgili olarak, "Sevimli dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenebilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Hayvanlar için mama dağıtımı, onlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına önem arz ediyor. Bugün Dünya Hayvanları Koruma Günü olması sebebiyle bu etkinliği gerçekleştirdik ve duyarlı vatandaşlarımızla birlikte çalıştık" şeklinde açıklamada bulundu.


#HayvanKorumaGünü #MamaDağıtımı #KütahyaBelediyesi #HayvanlarİçinYemek #SevimliDostlarımız