Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Anadolu Üniversitesi, 220 depremzede öğrenci, 14 Şehit ve Gazi yakını öğrenci ve 796 öğrenciye yıl boyu ücretsiz olarak günde 3 öğün yemek bursu vermeye başladı. Başvurular, öğrencilerin gelir ve başarı durumunu gösteren resmi belgeler doğrultusunda değerlendirildi.




Anadolu Üniversitesi, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerini önemseyerek yüzlerce öğrenciye üç öğün yemek bursu veriyor. Burs kapsamında, 220 depremzede öğrenci, 14 Şehit ve Gazi yakını öğrenci ve toplamda 796 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti sunulacak. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olarak düzenlenen bu hizmette, Anadolu Üniversitesi, kaliteli ürünlerden oluşan yemek içeriğini koruyor. Deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan lezzetli yemekler, öğrencilere sunulan hizmetin bir parçası oluyor.




Anadolu Üniversitesi, depremzede öğrencileri de unutmuyor. Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana'da yaşanan depremler sonrasında Anadolu Üniversitesi, bu bölgelerdeki vatandaşlara yardım etmek adına çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda, depremzede öğrencilere özel olarak kontenjan ayrılarak 220 öğrenciye yemek bursu sunuluyor.




Anadolu Üniversitesi, öğrenci ve personel yemekhaneleriyle tüm öğrencilere ve personele kaliteli ve hijyenik bir yemek hizmeti sunuyor. Bu hizmet, uluslararası temizlik ve hijyen standartlarına uygun olarak sağlanıyor. Anadolu Üniversitesi Yemek Üretim Merkezi, sağlıklı beslenme piramidine uygun besleyici değeri yüksek menüler üretmek için modern tesislerde faaliyet gösteriyor. Böylece Anadolu Üniversitesi, bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra bütçe dostu menülerle de öğrencilere ve personele aktif bir kampüs yaşamı sunuyor.




#AnadoluÜniversitesi #YemekBursu #ÖğrencilereDestek #HijyenikYemekHizmeti