-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Tepebaşı Belediyesi, Nihal-İsmail Akçura Aşevi'nde titizlikle hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Aşevi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor ve profesyonel ekipler tarafından her gün hijyen kurallarına uygun şekilde sıcak yemekler hazırlanıyor. Yemekler, belediye ekipleri tarafından servis ediliyor. Vatandaşlar, bu hizmetten memnuniyet duyduklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi'ne ve Eskişehir halkına teşekkür ediyorlar.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın talimatıyla hayata geçirilen beslenme desteği projesi ve üniversite öğrencilerine verilen akşam yemeği desteği de aşevinde devam ediyor. Belediye tarafından özenle hazırlanan öğünler, öğrencilere belediye çalışanları tarafından ikram ediliyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede Tepebaşı ailesinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, aşevi aracılığıyla her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemeklerin hazırlandığını ve belediye ekipleri tarafından teslim edildiğini belirtti. Ayrıca öğrencilere sunulan gıda desteği hizmetinin de devam ettiğini ifade eden Ataç, Tepebaşı ailesinin birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğini söyledi. Bereketi paylaşmanın huzurunu Tepebaşı'nda hissettiklerini de dile getirdi.