-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, öğrenci yurtlarında güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlanması amacıyla düzenli denetimler gerçekleştirdiklerini açıkladı. Yemekhane, asansör sistemleri ve kazanlar gibi önemli unsurların incelendiği denetimlerde İl Müdürü Kasapoğlu, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerini ve güvenli bir şekilde konaklamalarını temin etmek için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Yemekhanelerin hijyenik bir ortamda yemek üretimi yapabilmesi için gerekli önlemlerin alınmasının önemine vurgu yapan Kasapoğlu, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerine dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca öğrencilerin güvenli bir şekilde asansörleri kullanmaları için düzenli kontrollerin yapılarak bakımlarının sağlanması gerektiğini de söyledi.

Kasapoğlu, yurtlarda kullanılan kazan sistemlerinin de düzenli olarak kontrol edilerek güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasının önemine değindi. Kazanların periyodik bakımlarının yapılması, enerji verimliliğini artıracağından ve güvenli bir ortam sağlayacağından büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Afyonkarahisar'daki özel yurtların denetimlerinin düzenli olarak devam edeceğini ve öğrencilerin sağlıklı, güvenli ve konforlu bir ortamda konaklamalarını sağlamak için gereken tüm önlemlerin alınacağını ifade eden Kasapoğlu, öğrenci ve velilerin herhangi bir sorunla karşılaşması durumunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yardımcı olmaya hazır olduğunu da belirtti.

#Afyonkarahisar #yurtlar #denetim #öğrenciyurdu #konaklama