-

Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı (TOVAK), Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri 2023 Ödül Töreni'nde ödülleri sahiplerine verdi. Tören, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu'nda gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, törenin Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, Özel Eğitimciler Derneği, TOVAK ve Özsoy Ailesi'nin katkı ve emekleriyle gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Törenin açılış konuşmasını yapan TOVAK Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri 2023 Organizasyon Başkanı ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Ergenekon, ödül töreninin amacının, öğretmen adayı öğrencilere ve diğer tüm lisans öğrencilerine motivasyon sağlamak ve çalışmalarını desteklemek olduğunu belirtti.

"Aralıksız bir şekilde devam ediyoruz"
Ergenekon, "TOVAK tarafından her yıl gerçekleştirilen Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödül Töreni, 2008 yılından bu yana aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu yıl ise 4 proje ödüle layık görüldü. Değerli hocamız Prof. Dr. Yahya Özsoy, özel eğitim alanında Türkiye'deki ilklerden ve öncülerden birisidir. Törenin gerçekleşmesinde Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne ve Eğitim Fakültesi Dekanlığına destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ödüllere layık görülen projeler

Sinop Üniversitesi öğrencileri Serkan Gülmez, Yasemin Çöndül, Efe Yaman ve Sinop Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Tunç'un hazırladığı 'Yaşlılara Kişisel Bakım Sosyal Sorumluluk Projesi', TOVAK Prof. Dr. Yahya Özsoy Toplum Hizmetleri Ödülü'nü kazandı. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri Zeynep Şevval Koç ve Dilara Kula tarafından hazırlanan 'Tamamlayıcı Beslenmeye Geçiş Dönemindeki Bebeklerin Bakım Vericilerine Bebek Liderliğinde Beslenme Eğitimi: Müdahale Çalışması' projesi EDEV Anadolu Üniversitesi Rektörlük Teşvik Ödülü'ne değer görüldü. Pamukkale Üniversitesi öğrencileri Fatma Ceyda Demir, Sena Karaca ve Zeynepnur Deke tarafından hazırlanan proje ise TOVAK Prof. Dr. Tahir Özgü Toplum Hizmetleri Teşvik Ödülü'nü aldı. Hakkâri Üniversitesi öğrencileri Nurullah Tertemiz, Feyat Kaya ve Savaş Berk tarafından hazırlanan 'Bir Dokunuşunla Değişir Her Şey!' adlı proje ise ÖZDER Eskişehir Şubesi Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödüller, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Prof. Dr. Yasemin Ergenekon ve Prof. Dr. Sezgin Vuran tarafından takdim edildi.

Sosyal medya etiketleri: #toplumhizmetleri #ödültöreni #toplumhizmetlerivakfı #üniversite