Afyonkarahisar'ın medya dünyası, Afyon Basın Cemiyeti (ABC) Yönetim Kurulu üyelerinin, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etmesiyle bir dayanışma örneği sergiledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendiAfyonkarahisar'da Garnizon Millet Bahçesi Çalışmaları İncelendi

ABC Yönetim Kurulu üyeleri; Hakan Dilek, Polat Yılmaz, Soner Gürsan, Sait Karaduman, Resul Sündük, Genel Sekreter Zafer Murat Çakır ve Kadın Kolları Başkanı Nergiz Kılıç Savrık, AGC'nin yeni yönetimini tebrik etmek üzere bir araya geldi. Göreve yeni başlayan Başkan Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarının iyi dilekleriyle karşılandı.

Ziyaret, ABC Başkanı İsmail Akar ve Selcen Dilek Çöygün'ün şehir dışında olmaları nedeniyle katılamamalarına rağmen, AGC Yönetim Kurulu üyeleri Sezer Kücükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir, Ömer Elçi, Ali Osman Okşar, İsa Kuş ve Faruk Kılınç'ın hazır bulunmasıyla gerçekleşti. ABC Başkan Vekili Hakan Dilek, AGC Başkanı Artuk ve ekibine başarılar dileyerek, Afyonkarahisar medyasının gelişimi adına yapılan çalışmaların önemini vurguladı.

AGC Başkanı Artuk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar'a hizmet etmenin önemine ve cemiyet olarak bu yöndeki kararlılıklarına dikkat çekti. Bu ziyaret, şehrin medya mensupları arasındaki karşılıklı destek ve iş birliğinin güçlü bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

#AfyonMedyaDayanışması #ABC  #AGC #Ziyareti #MedyaBirlikteliği #AfyonGazetecilik #YeniYönetimTebrikleri #HizmetVurgusu #MedyaGelişimi #ProfesyonelDayanışma #BasınCemiyetiZiyareti #AfyonkarahisarHaberleri